Продължете към съдържанието
 

Имате ли нужда от помощ за генериране на потенциални клиенти за вашия бизнес?

​Ако не генерирате активно нови клиенти всеки месец, има вероятност вашият бизнес да не процъфтява така, както би могъл да бъде. Optimized Marketing е агенция за генериране на потенциални клиенти в България, която привлича бизнеси и крайни клиенти към вашия уебсайт и социални медии, които се интересуват от вашите продукти и услуги.

Всеки бизнес трябва да е уверен, че неговата стратегия за генериране на потенциални клиенти може да доведе до резултати. Проучванията са установили, че 63% от компаниите смятат, че адекватното генериране на потенциални клиенти е тяхното водещо предизвикателство, а нашите техники за генериране на потенциални клиенти са доказали, че подобряват значително вашите проценти на реализация.

Свържете се с нас, за да разберете как да получите редовен поток от потенциални клиенти в България.

Агенция за генериране на потенциални клиенти в България

Генерирането на потенциални клиенти е свързано с идентифицирането на хората, които намират стойност във вашия бизнес, и улесняването на връзката ви с тях.

Optimized Marketing е агенция за генериране на потенциални клиенти в България, която ангажира силно мотивирани потенциални клиенти и ги предоставя в реално време.

Вярваме, че стабилното генериране на потенциални клиенти следва тази формула: привличане, ангажиране, подхранване и превръщане.

Този подход ни позволява да намираме висококачествени потенциални клиенти, интересуващи се от вашата марка или продукт.

Таргетиране на потенциални клиенти

Ние идентифицираме точно и привличаме целевите потребители. Това гарантира, че привличаме правилните хора с високо намерение към вашия бизнес. Ние се съсредоточаваме само върху качествените потенциални клиенти, а не върху обема. Улесняваме тази връзка, като изпращаме потенциални клиенти директно във вашата CRM система.

Сигурни сме, че тези потенциални клиенти са истински и ще се възползват от вашите услуги. За да направим това, извършваме анализ на вашите продукти или услуги и виждаме как те добавят стойност към бъдещите клиенти на пазара.

Намиране на потенциални клиенти

Чрез комбинация от дигитални маркетингови техники като платено търсене, социални медии и маркетинг на съдържание, ние ще осигурим интерес от подходящи, висококвалифицирани, проактивни потенциални клиенти и ще ги доставим директно до вашия бизнес в реално време.

Нашият процес за генериране на потенциални клиенти в България

Извършване на одит и определяне на целите

Търсенето и проучването на вашата идеална аудитория ни позволява да определим какво трябва да постигне стратегията за създадена за вашата кампания за генериране на потенциални клиенти.

Идентифициране на ключови лица, вземащи решения

Използвайки резултатите от изследването на вашата идеална аудитория, следва откриването на общи характеристики сред тях. Използвайки тези общи черти и поведения, ние ще идентифицираме онези, които отговарят на тези черти като потенциални перспективи.

Реализация на кампанията

Ние създаваме персонализирана последователност от имейли, предназначена да увеличи процента на реализация на вашата маркетингова кампания. Ние също така прилагаме стратегии за пренасочване, за да привлечем отново вниманието на онези получатели, които не са отворили на имейла, за да ги насърчим да се свържат с вас. Това ни позволява да предоставим правилния път за потенциални клиенти, независимо от това, дали ще решат да се преобразуват.

Мониторинг на резултатите

Предоставяме достъп до отчети в реално време за това как се справя вашата кампания, коя част работи добре и коя би могла да се промени.

Отчитане

Предоставяме месечни отчети, които очертават какво сме предложили и как получателите са приели кампанията.

Преглед на стратегията

Използвайки обратната връзка от мониторинга на резултатите и месечните отчети, можем да обобщим кампанията за генериране на потенциални клиенти и да я използваме, за да настроим бъдещи кампании в правилната посока.

Онлайн генериране на потенциални клиенти в България

Както подсказва името, рекламирането с плащане на клик (PPC) е форма на промоция, при която компаниите купуват рекламни позиции от Google и други надеждни мрежи. За разлика от конвенционалната реклама, компаниите се таксуват, когато потребителите кликнат върху техните реклами, така заплащате само когато потребителят бъде пренасочен към вашата целева страница.

PPC също е атрактивен модел, защото разполага с модел за наддаване в реално време. С други думи, всеки път, когато потребител стартира търсене, Google и други рекламни мрежи автоматично търгуват рекламните места и определят класирането въз основа на качеството на рекламното копие, използваната целева страница и подадените оферти. Това е от полза за компании, които се фокусират върху качеството, защото в крайна сметка могат да платят по-малко от заявеното в рекламата и да получат повече от маркетинговия си бюджет.

Оптимизация за търсачки (SEO)

SEO е процеса на подобряване на вашия сайт и други онлайн елементи, за да  постигнете високо класиране на страниците си с резултати от търсачките (SERPs).

Съвременните потребители и фирми използват интернет, за да проучат възможностите си винаги, когато трябва да закупят продукт или услуга. Повечето от тези потребители обаче никога не преминават през първа страница в Google. Поради тази причина вашият уебсайт трябва да бъде сред първите 10 страници с резултати, ако искате се издигнете до първа страница и да привлечете много трафик от Google и други търсачки, без да плащате за реклами.

Синдикиране на съдържание

Синдикирането на съдържание по същество тласка вашето съдържание към други канали, за да повиши осведомеността за бранда и да върне трафика обратно към вашия сайт.

Маркетинг в социалните медии

Маркетингът в социалните медии може да ви помогне да се свържете с потребителите в точното време, да покажете стойността си по креативен начин и да трансформирате социалните си профили в надеждни машини за генериране на потенциални клиенти.

Потребителите могат да избират от голямо разнообразие от социални медийни платформи, но това не означава, че вашият бизнес ще се възползва от популяризирането чрез всички тях. Вместо това трябва да се проучи вашата аудитория и основната демографска група на всяка социална платформа, за да се определят най-добрите алтернативи, които да ви помогнат да подобрите цялостната си стратегия.

Имейл маркетинг

Ключът към създаването на добре работеща стратегия за промотиране по имейл е да научите колкото можете повече за вашата аудитория и внимателно да изработите автоматизирани имейли, за да ги насочите надолу по фунията на продажбите. Например, след като потребител се регистрира за вашия бюлетин и получи имейл за добре дошли, трябва да се създадат поредица от имейли, за да образовате и ангажирате аудиторията си, докато не са готови да говорят с вашия екип по продажби.

Quality Lead Generation For Your Business in Bulgaria

Когато наемете Optimized Marketing за генериране на потенциални клиенти за вашия бизнес в България, нашите експерти ще съставят силно персонализирана и целенасочена програма. След това ще изпълним тази програма, така че да бъде доставена по начин, който подобрява вашият бранд, като същевременно дава резултати.

Ако изпитвате затруднения да привлечете нов бизнес и искате безплатна консултация, обадете ни се на +359 877 973 418 или поискайте безплатна оферта и един от нашите експерти ще се свърже с вас възможно най-скоро. ​

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418