Продължете към съдържанието
 

Изграждане на входящи връзки към уебсайтове - най-добрата SEO дейност

Няма съмнение, че услугата за изграждане на връзки (Link Building) е най-добрият начин да подобрите резултатите за търсенето на вашия бизнес в търсачката.

Качествените връзки / линкове могат да бъдат разликата между доминирането във вашата индустрия и излизането ви от бизнеса.

Макар да не са самостоятелно решение, качествените линкове са от съществено значение за подобряване на вашата видимост онлайн, като същевременно изграждат и доверие.

Но нека не се шегуваме, изграждането на качествени връзки в България е трудно (навсякъде е трудно, но поради броя на публикациите на български език е по-трудно).

Изграждане на качествени връзки е необходимо, защото:

 1. Те са един от най-важните фактори за класиране в Google
 2. Guest Posting и Brand Mentions на съответната ниша, може да изпрати качествен реферален трафик към вашия уебсайт
 3. Можете да спечелите признание на бранда, като се появявате в съответните блогове, подкасти и други видове публикации

Качественото изграждане на връзки НЕ включва:

 • Публикуване на Fiverr
 • Частни блогови мрежи (PBN)
 • Платени публикации за гости
 • Коментари в блога
 • Директории за статии

Изграждането на връзки включва много тактики и поддържащото съдържание е задължително. За да успеете, трябва да имате правилното съдържание за популяризиране и изпитан набор от тактики за неговото разпространение. Guest posting (Публикуването като гост), контакт с блогъри и други популярни тактики за изграждане на връзки могат да бъдат ефективни, стига да изберете правилния за работата.

Ние предоставяме услугите по-долу, за да осигурим качествени връзки към вашия уебсайт в България.

Маркетинг на съдържанието в България

Маркетингът на съдържание се състои в създаването на ново, уникално съдържание за вашия уебсайт, което след това ще бъде свързано с много други уебсайтове поради качеството на информацията.

Предимства маркетинговото съдържание:

 • Изграждането на връзки със съдържание за маркетинг доказано работи
 • Няма съмнение, че това е “бяла SEO шапка” и е доста трудно
 • Бонус ползи като трафик от социални медии и осведоменост за марката

Важно е да имате промоция на съдържание, в противен случай никой не може да прочете страницата. Най-добрият начин да направите това е да използвате социалните медии за популяризиране на вашето съдържание.

Услуги на Blogger Outreach в България

Трябва да популяризирате съдържанието си, като използвате ръчно изграждане на връзки и обхват на блогъри.

Ние идентифицираме блогъри, с които можете да се свържете, намираме техните имейл адреси, свързваме се с тях и инициираме последващи действия.

Това работи на фиксирана такса за всяка изградена връзка.

Предимства на Blogger Outreach Services в България:

 • Email outreach е подход на супер “бяла шапка” за изграждане на връзки
 • Трябва да сте склонни да получавате качествени връзки с “бяла шапка”. Google иска да вижда контекстни връзки на свързани уебсайтове
 • Вие плащате само за резултати.

Трябва да имате качествено съдържание, тъй като блогърите няма да работят с лошо съдържание.

Чрез ръчен обхват и етично придобити разположения реалните сайтове получават истински трафик и в крайна сметка дават на вашите сайтове правомощията, необходими за надминаване на конкуренцията.

Услуги за публикуване (Guest Posting) в България (Advetorials)

Ние ще пишем и публикуваме от ваше име с връзки към вашия сайт.

Ние ще:

 • Намерим сайтове, които приемат публикации – Guest Posting в България
 • Разговаряме с редакторите
 • Напишем публикациите
 • Публикуваме публикациите

Това е много трудоемък процес и може да струва между 100 и 500 евро в зависимост от качеството на издателя. Склонни сме да се фокусираме върху висококачествени издатели, тъй като те ще дават по-добри връзки и ще постигат по-бързи резултати.

Нашите публикации за гости предоставят на вас и вашите клиенти актуални статии и връзки, които са ви необходими, за да помогнете за подобряване и разнообразяване на връзки за вашия профил. Екипът ни от писатели и служители гарантира, че вашите сайтове получават най-мощните и най-актуални връзки към вашия сайт.

Предимства на услугите за публикация Guest Posting в България:

 • Получавате легитимни връзки от няколко публикации на съответните сайтове, които са напълно безопасни и могат да помогнат за повишаване на Google класирането ви
 • Публикацията Guest Posting на сайт с голям ранкинг във вашата ниша, може да ви изпрати МНОГО и подходящ трафик
 • Плащане на модел за връзка. Точно както при информационните услуги, вие плащате само когато публикувате Guest Posting.

Местни SEO пакети

Ние можем да предоставим на вас и на вашите клиенти всеки ресурс, който ще ви е необходим, за да постигнете добри резултати в местното SEO. Каквато и да е местната услуга, ние предлагаме изчерпателен SEO пакет, който ще ви позволи да постигнете успех във вашата ниша, използвайки цитати, връзки и оптимизация на Google My Business.

Форум Маркетинг в общността (Community Forum Marketing)

Community Forum Marketing е стратегия за изграждане на връзки, при която обратната връзка към вашия уебсайт (заедно с реален отговор) се публикува в онлайн общностите. Това осигурява добър SEO стимул, тъй като Google обича, когато хората се позовават на даден уебсайт – прави го да изглежда надежден, и това от своя страна ви осигурява по-високото класиране на SERP.

Optimized с партньор с най-добрите маркетингови експерти на форуми в света, като Crowdo, за да изгради връзките, които ще задвижат вашия бизнес до резултатите от търсачката на Google.

Услуги за изграждане на линкове

на ключови думи до създаване и публикуване на съдържание.

От мощни техники за изграждане на връзки до оптимизация на страници, ние ще ви бъдем полезни във всяка сфера. Независимо дали става въпрос за работа с клиенти или за собствен бизнес, нашите SEO пакети с пълен набор от услуги гарантират, че ще имате платформата, необходима за изграждане на вашите дигитални проекти.

Нашият квалифициран процес обработва 20 различни стратегии за изграждане на връзки, които работят за всеки уебсайт, за да постигнем измерими резултати. Сътрудничим си с нашите клиенти, за да подобрим кампаниите и да коригираме целевите страници.

Можете да проверите вашите препратки (backlinks) с помощта на AHrefs.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418