Продължете към съдържанието
 

Рентабилна Дигитална Реклама за Достигане до Повече Клиенти

Има много компании, които твърдят, че са Агенции за Дигитална Реклама – но колко от тях наистина изпълняват пълния набор от услуги за Дигитален Маркетинг.

Трудно е да се определи на каква агенция за дигитален маркетинг, трябва да се спрете, за да ви помогне да стигнете там, където искате да бъдете.

Това са някои от нещата, които една дигитална рекламна агенция в България може да направи за вас и вашия бизнес:

 • Има много стратегии за дигитална реклама, от които можете да избирате. Рекламна Агенция, предлагаща пълен набор от Дигитални Услуги ще ви предложи стратегията, която точно ще помогне на вашата компания да успеете онлайн, но не коя да е от стратегиите, които те познават.
 • В България има много платформи, които можете да използвате за дигитална реклама и на колкото повече платформи се показват вашите продукти, толкова по-добър резултат ще получите
 • Най-добрите агенции за дигитални реклами ще ви предложат много различни дигитални стратегии, които могат да бъдат приложени към различни платформи, за да се увеличи ефективността на вашата кампания.

Как да изберем агенция за Дигитален Реклама

Няколко ключови функции, на които трябва да обърнете внимание, ще улеснят решението ви:

Отговарят бързо на Вашето запитване

Ако агенцията не ви отговори в рамките на 24 часа, едва ли ще бъде толкова добър дигитален партньор като:

 • Може да са твърде заети, за да се справят с вашите изисквания
 • Те вероятно няма да бъдат прекалено отзивчиви по време на кампанията Ви

Агенцията за Дигитален Маркетинг има положителни отзиви

Ако една агенция за дигитални реклами, има положителни отзиви за платформи като Google My Business и Clutch, това показва, че те вършат чудесна работа, и най-добрата реклама идва от доволен клиент, който пише положителни отзиви за дигиталната рекламна агенция.

Агенцията за дигитална реклама работи отдавна

Има много компании, които твърдят, че са агенция за дигитална реклама в България – но колко от тях наистина подкрепят пълния набор от услуги за дигитален маркетинг, и са отдавна в бизнеса

Потърсете агенция за дигитална реклама, която съществува отдавна.

Optimized работи в продължение на повече от десет години и сме направили много и успешни кампании, така че ние знаем как да създадем стратегия за рекламна кампания за вашия бизнес.

Агенцията за дигитални реклами е прозрачна

Връзката с вашата агенция за дигитална реклама, трябва да бъде прозрачна и да включва:

 • Ценообразуване: Показателно е, когато агенцията публикува цените на своите услуги на уебсайта си, за да е напълно ясно за клиента. Прозрачното ценообразуване позволява на клиента да реши дали може да си позволи услугите на агенция, така че гарантира, че само сериозни, квалифицирани кандидати да се свързват с агенцията за дигитална реклама.
 • Отчитане на кампаниите: Без отчитане няма да имате представа за успехите и резултатите от кампанията си. Нуждаете се от дигитална рекламна агенция, която да комуникира открито с вас за всеки детайл от вашата кампания – къде не достига, кои части трябва да бъдат променени и план за движение напред.

Агенция за Google реклами – плащане на клик (PPC)

Хората се отнасят към термина „дигитална реклама“ като онлайн реклами.

Pay-per-click (PPC) е рентабилна стратегия за насочване на квалифицирани клиенти с платени реклами. PPC рекламите се показват над органичните резултати на страницата в търсачката, така че те са първите резултати, които търсещите виждат.

Ако искате да бъдете на едно от челните места в търсенето на PPC, е необходимо да наддавате срещу конкурентите си за ключовата дума, за която искате да се класирате. Ако вашата оферта е сред най-високите, тогава рекламата ви ще се покаже в горната част на резултатите от търсенето.

Агенция за реклама в Социалните Медии

Рекламата в социалните медии предлага възможност за дигитална реклама на ниска цена.

Социалните медийни платформи като Facebook, Instagram, Twitter и LinkedIn предлагат отлични възможности за свързване и взаимодействие с вашата целева аудитория. Не само това, но и вие ще можете да повишите информираността за вашата марка, тъй като платените ви публикации достигат до много повече хора, отколкото само до вашите приятели и последователи.

Освен че споделяте връзки от вашия уебсайт и блог, можете също да използвате рекламните платформи в социалните платформи, за да популяризирате вашата компания.

Програмна дисплейна реклама

Програмната реклама помага за автоматизиране на процеса на вземане на решения за закупуване на медии чрез използване на интелигентен софтуер за насочване към конкретна аудитория. и да купуват автоматично цифрови реклами.

Програмна дисплейна реклама е известна с няколко други имена, включително:

 • наддаване в реално време (RTB)
 • програмна реклама
 • програмно закупуване

Дисплейната реклама, която е известна още като банерна реклама, и е подобна на традиционната печатна реклама, която виждате в списанията, с изключение на това, че те са онлайн версията.

Рекламните банери се поставят в онлайн публикации, които са подходящи за вашата цел.

Дисплейната реклама в България, вече стана много по-усъвършенствана, използвайки програмна реклама (където рекламите се резервират, анализират и оптимизират автоматично с помощта на компютърни алгоритми) и пренасочване (където вашите реклами следват вашите клиенти на уебсайта за публикуване на реклами в продължение на един месец, след като са посетили вашия уеб сайт.

Предимствата на дисплейната реклама са:

 • Можете да насочвате и пренасочвате клиентите много ефективно
 • Дисплейните реклами са лесни за проследяване и ви позволяват да измервате конверсията в реално време

Недостатъците на дисплейната реклама са:

 • Клиентите могат да страдат от „слепота на рекламите“, пренебрегвайки рекламата Ви, за да се съсредоточат върху съдържанието, което се опитват да прочетат.
 • Трябва да намерите начин да увеличите максимално въздействието, така че хората да ви забележат, но не толкова, че да се дразнят.

За дисплейната реклама трябва да се вземат предвид креативните елементи, които правят рекламата ясна, въздействаща и запомняща се, и разположението – избиране на подходящ контекст, който отговаря на вашето съобщение и е подходящ за вашата аудитория.

Ние работим с основните онлайн издатели в България, така че не е необходимо да проектирате и поставяте рекламите си сами.

Също така използваме дисплейна реклама на трети страни като Google Display Network или Facebook Audience Network.

Taboola България

Taboola е най-голямата рекламна мрежа в света. Тя обединява 10 000+ първокласни издатели и брандове, създавайки най-добрата среда за контекстуализирани реклами, които следват техническите спецификации на Taboola.

От таблото за управление на Taboola можем бързо да създадем кампании, които ще бъдат поставени в секции „Около мрежата“ или „Препоръчани за вас“ на многобройни новинарски страници в България.

Минималният депозит на Taboola е $ 100, а минималната цена на клик (CPC) е $ 0,02.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418