Продължете към съдържанието
 

Разберете кой е посещавал вашият уебсайт

Генерирането на потенциални клиенти и превръщането им в продажби не е лесна задача за бизнеса в B2B среда. Анонимната идентификация на посетителите предоставя метод за проследяване на загубени възможни клиенти.

В повечето случаи почти 98% от посетителите на уебсайта остават анонимни и не споделят никаква информация за контакт с уебсайта, който посещават. За маркетинговите специалисти, знаейки кои бизнеси са посетили уебсайта Ви и от кои страници се интересуват, могат да помогнат B2B генерирането на клиенти.

Традиционните инструменти за уеб анализ и инструменти за генериране на клиенти не предоставят необходимата информация за контакт / компания за потенциални перспективи.

Софтуерът за идентификация на посетители предоставя на продавачите липсващата информация от посетителите на уебсайта, необходима за превръщането им в потенциален клиент. Маркетолозите могат също да използват софтуер за идентификация на посетители, за да насочат по-добре посетителите със съдържание.

Софтуерът за идентификация на посетителите предоставя:

 • Информация за посещение на уебсайта: Бизнеса, който посещава вашия уебсайт, страниците, които са прегледали, и времето, прекарано на вашия уебсайт.
 • Информация за връзка с компанията: данни за контакт с ключови лица, вземащи решения в компанията на посетителя.

Софтуерът за идентификация на посетители на уебсайтове може да помогне на бизнеса да изгради пълен профил на своите потенциални клиенти и може да помогне за съкращаване на вашия цикъл на продажби и в крайна сметка да за осигуряването на повече бизнес.

Характеристики на софтуера за идентификация на посетители

Събиране на информация за компанията

Използвайки бизнес базите данни, софтуерът за идентификация на посетители събира за вас данни за контакт, бизнес и социални. Често софтуерът за идентификация на посетителите предоставя данни за контакт и на оперативни служители на компанията, като имена, имейл адреси и телефонни номера и директна интеграция на LinkedIn.

Показатели за дисплей на посетителите

Софтуерът за идентификация на посетители компилира и показва кои страници е посетил анонимният посетител, през какъв канал е намерил вашия сайт, време, прекарано по време на посещението им, и повече данни за анализ.

Можете да настроите персонализирани филтри въз основа на име на потенциален клиент, показвания на страници, време на сайта, посетени URL адреси, параметри на кампанията, геолокация и източник / носител на трафика.

Предоставяне на отчети и сигнали

Софтуерът за идентификация на посетители ви позволява да създавате отчети, които могат да се преглеждат в инструмента или чрез предупреждения по имейл.

Подобни цели за обогатяване данните за продажбите

Освен идентифицирането на компаниите, които посещават вашия уебсайт, някои софтуери за идентификация на посетители също ви показват повече подобни бизнес перспективи въз основа на фирмената индустрия и местоположение.

Примери за Софтуер, Идентифициращ Посетители

По-долу, представяме изчерпателен списък с решения за идентифициране на анонимни посетители, изброени по ред, според цената за поддръжка на месец (приблизително):

 • Leadfeeder
 • Visitor Queue
 • Leadberry
 • Snitcher
 • Visual Visitor
 • Whois
 • ExactVisitor
 • Salesviewer
 • Leadboxer
 • Netfactor
 • SharpSpring

Идентификация на анонимни посетители

Идентификацията на анонимни посетители, отчасти зависи от базата данни с IP адреси, която тя притежава. България няма бази данни със софтуер за идентификация на посетители, които са почти толкова стабилни, колкото в САЩ и Западна Европа, но размерът на базите данни непрекъснато се увеличава.

Полезността на софтуера за идентификация на посетители е намаляла поради увеличената работа от вкъщи с COVID-19 пандемията, а доставчиците са въвели нови методи за проследяване на анонимните посетители на уебсайтове в България.

Въпреки това, софтуерът за идентификация на посетители все още има потенциал да добави огромна стойност, за да получи информация за контакт от процентни пунктове от посетителите на уебсайта.

Optimized вложиха много усилия в идентифицирането на най-ефективния софтуер за идентификация на анонимни посетители в България.

Свържете се с нас, за да разберете кой е най-подходящия софтуер за вашия B2B Бизнес в България.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418