Продължете към съдържанието
 

Професионални услуги за SEO одит и уебсайт анализ

ЗДРАВ И ОПТИМИЗИРАН УЕБ САЙТ = ПОВЕЧЕ ТРАФИК И ПРОДАЖБИ
Вашият уеб сайт привлича ли точните клиенти и продажби? Как да разберете?
Разберете Сега - Безплатен Предварителен Анализ

Защо ви е необходим одит на уеб сайт?

Много уебсайтове са изпълнени със стотици грешки, които могат да окажат негативно влияние върху класирането на търсачките.

След изчерпателен уеб сайт и SEO анализ се създава пълният  SEO одит. Одитът включва вашите социални медии и входящи връзки и редоставя план за това как да поправите ситуацията и да правите повече продажби от вашия уебсайт.

Нашият SEO одит включва следното:

SEO одит на съдържание

Одитът ни за SEO съдържание ще обхваща външни връзки, anchor текст, оптимизация на изображенията, заглавия - мета описание, тагове за заглавия и структура на URL адресите, за да определим какво причинява слабата класация и ниския трафик към вашия уеб сайт.

SEO технически одит

SEO Техническият одит обхваща елементи като прекъснати връзки, robot.txt файлове, Sitemaps, вътрешни прекъснати връзки, код за проверка на размерите на файловете и файлове за най-добри практики за по-бързо зареждане. Analytics/Webmaster инструменти - трябва да се уверим, че и двете са изпълнени.

Одит на SEO връзки

Уеб сайтовете, които са свързани, чрез линк към уеб сайта ви, оказват голямо влияние върху вашият авторитет и доверие в търсачките. Нашият външен SEO одит ще проучи количеството и качеството и ще гарантира, че съотношенията с Anchor текста са добри.

Конкурентен одит

Знаете ли колко добре се оценява вашият уеб сайт спрямо конкуренцията ви? Ще извършим подробен анализ на уеб сайта на вашите конкуренти и ще намерим техните силни и слаби страни, ще ви помогнем да адаптирате уеб сайта си, за да постигнете конкурентно предимство.

Мобилен одит на уеб сайтове

В Мобилния уебсайт одит ще проверим „Mobile Friendliness” на различни устройства и браузъри. Ще проверим скоростта на сайта на мобилните устройства, дизайна и потребителското изживяване, писменото съдържание и отчитането и проследяването.

Структуриран одит на данните

С увеличаването на резултатите с богати фрагменти, важно за подобряване на органичните ви класации, е търсачките да имат правилното маркиране на схемата на вашия уебсайт. Ние ще анализираме вашият сайт и ще предложим препоръки за подобрения.

Одит на онлайн директория

Анализираме сайтовете, на които вашият бизнес вече е посочен и създаваме отчет за грешки. Също така ще предложим други сайтове с влиятелен домейн, за които смятаме, че можете да се възползвате като включите вашия бизнес.

Одит на социалните медии

Ще създадем отчет за ефективност за текущите ви активни социални мрежи – завършени ли са, как вашето социално медийно присъствие се сравнява с вашите конкуренти, кои сайтове са вашият целеви пазар, какви са вашите „споменавания” и видимост?

Уебсайт SEO Одит България

След безплатен SEO анализ ще определим обхвата на услугата за одит на уеб сайта, от която се нуждаете, и детайлно ще анализираме вашия уеб сайт, за да определим къде може да се подобри, като ви предложим SEO стратегии, които могат да се използват, за да подобрят продажбите ви.

Ако бихте искали да обсъдим как нашите SEO специалисти с роден български и английски език могат да ви помогнат да решите тези проблеми, моля, обадете ни се +359 87 797 3418.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418