Имайте по-добър уеб сайт от вашите конкуренти

Ние проектираме вдъхновяващи уеб сайтове, които носят резултати
Освен с изключителен дизайн, уеб сайтът ви ще бъде изграден така, че да ви изведе най-бързо на върха в резултатите от търсенето в Google
Свържете се с нас днес за по добра онлайн класация

Креативен уеб дизайн

Нашият уеб дизайн е не само креативен, но значително ще подобри присъствието на вашия бизнес в интернет пространството. Ние ви предлагаме цялостно решение за успеха на вашия бизнес в онлайн пространството с изработване на сайт, който ще привлича посетители и ще ги конвертира в клиенти.

От 2009 г. насам Optimized проектира и изгради над 600 уебсайта за различни бизнеси от електронна търговия, бизнес към клиент (b2c), бизнес към бизнес (b2b), с нестопанска цел до социални мрежи.

Optimized създава уеб сайтове, с които да надвиши очакванията на аудиторията. Ние изработваме сайтове и ги изпълняваме, като се фокусираме върху стратегическото планиране, завладяващ визуален дизайн и безупречно потребителско изживяване, за да постигнем превъзходни резултати.

WordPress уеб дизайн

WordPress е платформа удобна за потребителя и същевременно доста мощна и гъвкава.

Необходимост за вашия бизнес е изработка на уеб сайт, който е с персонализиран дизайн на WordPress. Вече не е достатъчно просто да присъствате в онлайн пространството. Трябва да се откроите и да създадете свой собствен професионален имидж. Не е достатъчно сайтът ви на WordPress само да изглежда добре, той трябва да изглежда професионално.

Optimized предлага персонализирани дизайнерски решения за изработване на сайт с WordPress, които съчетават естетиката на бранда ви с високо ниво на функционалност и удоволствие  на потребителя от ползването му.

Optimized създава многофункционални, лесни за навигация уебсайтове на WordPress, които ви дават пълен контрол за управление на съдържанието, което можете лесно да актуализирате с развитието на бизнеса ви. Нека се отговорим на вашите нужди за развитие на бизнеса с уебсайт дизайн на WordPress.

 • Работим заедно с вас, за да създадем уебсайт, който дава на клиентите ви ясна визия за вашия бранд и бизнес.
 • Вашият блог ще бъде хостван директно на вашия уебсайт, което прави цялото ви съдържание лесно достъпно за посетителите на сайта ви.
 • Насочете трафика към вашият сайт, като включите специфични теми и идеи в съдържанието на страниците си, за да привлечете нови клиенти.

Предимства на уебсайтовете разработени WordPress

 1. Лесен за използване. WordPress се счита за една от най-лесните за използване платформи за изработка на сайт, което улеснява ежедневната актуализация и работа по него.
 2. Персонализиране. Ние работим заедно с вашия екип, за да създадем имиджа, който подчертава вашия бизнес, така че вашите клиенти ще бъдат привлечени към вашата компания.
 3. Съвместим с SEO / Кодирането, използвано при WordPress, е опростено и лесно се индексира от търсачките, което означава, че добавянето на ново съдържание и класиране от търсачките е бързо и по-лесно от всякога.
 4. Експозиция на бранда / марката. WordPress улеснява създаването и споделянето на съдържание, като ви предоставя платформа за дискусия с вашите клиенти чрез блоговете ви и коментарите към тях.

Предимства на уебсайтовете разработени на WordPress

изработка на сайт
 • Лесен за използване. WordPress се счита за една от най-лесните за използване платформи за изработка на сайт, което улеснява ежедневната актуализация и работа по него.
 • Персонализиране. Ние работим заедно с вашия екип, за да създадем имиджа, който подчертава вашия бизнес, така че вашите клиенти ще бъдат привлечени към вашата компания.
 • Съвместим с SEO / Кодирането, използвано при WordPress, е опростено и лесно се индексира от търсачките, което означава, че добавянето на ново съдържание и класиране от търсачките е бързо и по-лесно от всякога.
 • Експозиция на бранда / марката. WordPress улеснява създаването и споделянето на съдържание, като ви предоставя платформа за дискусия с вашите клиенти чрез блоговете ви и коментарите към тях.

Уеб сайт редизайн

На пръв поглед уебсайтът ви може да работи и да функционира според вашите очаквания. Но знаете ли, че с редизайн можете да подобрите важни аспекти за вашия уебсайт? Увеличете цялостната функционалност, допълнително подобрете изживяването на потребителите ви, постигнете вашите маркетингови цели и подобрете имиджа на марката / бранда си и всичко това само с един редизайн.

Вашият уеб сайт нуждае ли се от редизайн?

 • Проблеми с функционалността. Трябва ли да добавите нова функционалност на уебсайта или функционалността на вашия уебсайт вече не работи както трябва?
 • Остарял дизайн. Ако уебсайтът ви е съществувал от известно време, някои от неговите дизайнерски елементи може да изглеждат остарели, това може да създаде впечатление на посетителите, че уебсайтът не е актуализиран и активен от доста време.
 • Подобрения в навигацията и организацията. Навигацията и структурата на уебсайта ви могат да попречат на посетителите да имат достъп до необходимата им информация.
 • Остаряло съдържание. Остарялото съдържание, особено по отношение на продуктите и услугите, може да се окаже доста вредно за вашите читателите на вашия уеб сайт и за бъдещите ви клиенти.
 • Ребрандинг / смяна на марката. Усилията за ребрандинг на дадена компания, могат да започнат, но няма да бъдат завършени само редизайна на уебсайта, може да се наложи и нова изработка на уеб сайт .
уеб сайт редизайн

Системи за управление на съдържанието на уеб сайтове

Системите за управление на съдържанието (CMS) са необходимост, не само за сайтовете за електронна търговия.

изработка на уеб сайт

CMS рационализира управлението на уебсайта чрез поддръжка на потребители и различни нива на разрешения. В зависимост от нивото на разрешенията, потребителите могат да редактират или променят съдържанието, данните и приложенията на уебсайта.

WordPress е най-удобната за използване CMS, захранваща над 30 процента от уебсайтовете по целия свят.

Превключването на CMS е решение върху което трябва да се помисли. Има само няколко случая, в които не трябва да преминавате на CMS:

 • Когато намерите по-евтин вариант със същите възможности
 • Когато текущата ви CMS е бавна и предразполага към ефективността на уебсайта ви
 • Когато текущата ви CMS не поддържа новия дизайн на уебсайта ви
 • Когато CMS има твърде много ограничения и единственият начин той да отговори на вашите нужди е чрез широко развитие
 • Когато искате да прехвърлите към CMS платформа, която поддържа самостоятелен хостинг

Уеб дизайн за Електронна търговия

Вашият уебсайт е повече от онлайн брошура. Той е предназначен да работи за вас с широка функционалност, която е необходима за вашия бизнес.

Уеб сайтове създадени от Optimized предоставят на потребителя ясни цели и път към действие (продажби). Полезната информация е лесна за четене и завладяваща, докато силните призиви за действие (call to action) насочват клиентите ви към следващата стъпка от пътуването – покупката. С чистата и интуитивна интерактивност на потребителите, съвместимостта с мобилни устройства и бързата скорост на зареждане на страницата, ще установите завишаване на продажбите, по-висока средна стойност на поръчките и подобрена възвръщаемост на инвестицията (ROI) за вашият онлайн магазин за стоки и услуги.

Уеб дизайн SEO

SEO е съставната част от тъканта на един ефективен уебсайт, а не аксесоар. Първата стъпка е създаване на сайт, следвана от „правилното внедряване на SEO оптимизацията“, което ще доведе до повече клиенти, повишаване на продажбите и успех.

Поради тази причина всеки уебсайт, който проектираме, е изграден с SEO оптимизация. Нашите SEO специалисти остават ангажирани през целия проект, за да създадем точните страници на правилните места. Карта на сайта, рамки, копията и дори дизайнерски елементи се преглеждат внимателно, за да се гарантира, че са откриваеми, подходящи и следват най-добрите практики за SEO.

създаване на сайт

Копирайт текстове за уеб сайтове

Всеки може да пише текстове, но не всеки може да ги пише за интернет пространството.

Нашите копирайтъри знаят как да пишат кратко и въздействащо, за да уловят непрекъснато свиващите се ниши на пазара. Те знаят как да накарат една история да се разгърне и текста да тече гладко. Те могат да мислят и да се поставят на мястото на посетителя, който е за първи път на сайта и да направят страницата привлекателна за хората и за търсачките. Те се гмуркат дълбоко в функциите на предлаганите услуги или продукти, за да намерят точното съобщение, което да предадат на посетителя.

Поддръжка на уеб сайтове

Optimized предлага планове за поддръжка на уеб сайта ви. Ние поддържаме софтуера и текста актуализирани и технически изрядни.

Добре поддържаният уебсайт ще:

 • Работи гладко и ефективно
 • Ще се класира добре в Google SERPs
 • Ще привлича посетители
 • Ще бъде актуален

Актуализиране на уеб сайтове

създаване на уеб сайт

Услугите ни за актуализиране на уеб сайт включват:

 • Подобрения в цялостното функциониране на сайта, навигацията и общото потребителско впечатление.
 • Добавянето на нови продукти и услуги или съществуващи актуализации към тях. По някога е по-удачно да обновите съществуващите ви продукти, отколкото да добавяте нови.
 • Промоционални актуализации и кампании. Това може да включва краткосрочни ценови отстъпки, пакети или промоции за доставка.
 • Обновяване на компонент с интерактивност. Проблеми с производителността, високата степен на отпадане и ниският процент на реализация са само три от проблемите, които могат да възникнат от вашите интерактивни компоненти.