Продължете към съдържанието
 

Смятате ли, че трябва да подобрите своя Дигитален Маркетинг?

Вашият Дигитален Маркетинг, трябва да работи безпроблемно от начало до край, като предоставя подходящото послание и подобрява продажбите.

Дигиталният маркетинг включва много компоненти като платени реклами, SEO, уеб дизайн, оптимизация на реализациите и социални медии. Ние можем да ви помогнем с всичко това, но също можем да увеличим ползите като:

Optimized ще идентифицира и внедри най-добрите платформи, за да можете да управлявате дигиталния си маркетинг от едно място
Доволни ли сте от броя посетители на вашия уебсайт?
Знаете ли откъде идват посетителите ви?
Доволни ли сте от реализациите си за потенциални клиенти и продажби?
Използвате ли Маркетинг автоматизация или AI?
Имате ли напълно интегриран Дигитален Маркетинг?
Смятате ли, че имате нужда от Преглед на вашия Дигитален Маркетинг?

Предимства на Интегрирания, Автоматизиран Персонализиран дигитален маркетинг

Независимо дали вашата компания е малка, средна или голяма, трябва да се възползвате от автоматизирания, интегриран дигитален маркетинг, за да се откроите от конкуренцията си и да генерирате потенциални клиенти и продажби.

Чрез интегрирането на вашите дигитални платформи, можете да предоставите персонализирано съобщение на всичките ваши клиенти от едно място.

Интегрираният, Автоматизиран, Дигитален Маркетинг се нуждае от добре структуриран и добре дефиниран маркетингов план.

Вашият интегриран, автоматизиран дигитален маркетинг трябва да включва:

  • Платени реклами като Google Ads
  • Класиране в ограничното търсене/SEO
  • Социални Медии
  • Имейл Маркетинг
  • Онлайн Чат
  • Мобилни съобщения
  • Управление на клиенти (CRM)
  • Маркетинг на съдържанието

Предимства на Интегрирания, Автоматизиран Дигитален Маркетинг 

Популяризиране на Марката

Когато маркетолозите интегрират средствата за комуникация, те могат лесно да изградят популяризиране и осведоменост за марката, тъй като вашата компания ще бъде навсякъде в интернет, достъпна за клиентите, които да започнат онлайн разговор.

Връщане на Инвестицията (ROI)

Ясно е да се разбере, че управлението на целия ваш дигитален маркетинг на едно място с автоматизирана система ще бъде много по-добро от използването на разнообразни програми с ръчно решение.

Това ще доведе до повече продажби и осигуряване на бързо изплащане на вашия интегриран, автоматизиран дигитален маркетинг.

Приспособена комуникация

Трябва да сте ефективни и в съгласуваност със съдържанието, рекламата и съобщенията си в социалните медии.

Това означава да предадете правилното съобщение на всеки отделен клиент.

Някои от Нашите Услуги

Развит Имейл Маркетинг

Маркетинговата автоматизация води до по-висок процент отворени имейли, честота на кликване и конверсии.

Това, което обаче носи най-голяма стойност за маркетинговите отдели, които използват SALESmanago в България, е възможността да се комбинира имейл маркетинга с данни от анализа на поведението на техните потенциални клиенти, позволявайки на кампаниите имейл маркетинг с по-добри резултати.

Мобилен Маркетинг

Mobile Marrketing

Използвайте мобилното устройство на клиента, за да доставяте вашите оферти „1 към 1“ навсякъде, където са, с приложения за SMS, push и съобщения. Интегрирайте MobileApp Marketing Automation, за да проследявате използването на приложения, да изграждате динамични поведенчески сегменти и да изпращате наистина многоканални кампании.

Използвайте едно от първите решения за автоматизация на мобилния маркетинг в света, за да създадете перфектно изживяване на различни устройства за вашите клиенти.

Уеб Тласък

Web Push

Ангажирайте контактите си по всяко време, когато са онлайн и постигнете 50% по-голям обхват от вашите имейли. Изпращайте кампании с динамично съдържание без данни за контакт на посетителите.

Използвайте известия в мрежата, за да доставяте точно насочени оферти, персонализирани и задействани с конкретни действия на потребителите. Направете известията си привлекателни и ефективни.

Създаване на Съдържание

Без качествено съдържание вашият уебсайт никога няма да стигне до върха на резултатите от търсенето в Google.

Ние ще създадем съдържание, което ще се хареса на алгоритмите за търсене на Google, ще образоваме посетителя за вашите продукти и услуги и ще изградим качествени входящи връзки от други уебсайтове във вашата ниша.

Чат на Живо

Live Chat

Помогнете на посетителите си да намерят отговори на своите въпроси, като имат по-добра представа за това, което са правили на уебсайта. Вземете техните данни за контакт. Не губете време с едни и същи въпроси – създайте “bot”, който ще се погрижи за тях.

Предоставяйте на вашите консултанти на живо чат полезна информация за профила и предпочитанията на събеседника. Подобрете обслужването и продажбите на клиентите си благодарение на автоматизацията за чат на живо.

Уебсайт Персонализация

Website Personalisation

Накарайте посетителите на вашия уебсайт да се чувстват като у дома си с персонализация в реално време, намаляваща степента на отпадане. Заменете общите предложения с такива, съобразени идеално за тях.

Използвайте данните за предпочитанията и профилите на вашите посетители, за да им помогнете да намерят това, за което са дошли. Настройте уебсайта си към всеки отделен контакт в реално време.

Интегриране с Google Ads

Google Ads

Интегрирайте се с платформите на Google Ads, за да използвате данните за поведението и транзакциите на вашите клиенти, съхранявани в техните 360º профили, за създаване и управление на групи от получатели на реклами.

Интегриране с Facebook Ads

Facebook Ads Integration

С лесна интеграция на Facebook Ads можете да създавате в SALESmanago персонализирани аудитории с контакти, които съхранявате във вашата база данни и да задавате рекламна кампания директно за тях.

Публикации в Social Media

Social Media Posting

Можете лесно да интегрирате акаунти във Facebook и Twitter със SALESmanago и да планирате публикациите до месец предварително, както и да анализирате взаимодействието с контактите във Facebook.

SALESmanago Услуги за Управление

85% от бизнеса, който участва в програмата SALESmanago Proof of Concept, за избраните от тях услуги, предпочитат да използват SALESmanago като цялостна услуга за Автоматизация на Дигиталния си Маркетинг.

По време на пробния период на Proof of Concept вашият бизнес ще получи цялостна подкрепа от Optimized Marketing и SALESmanago, без да се налага да инвестирате и стотинка.

Ако решите да приемете SALESmanago като вашата напълно интегрирана система за автоматизация на маркетинга, вие ще продължите да получавате качествена поддръжка през целия си договор (който не включва такси за транзакции като много от подобни услуги).

Ако обаче нямате вътрешни ресурси и експерти, за да се възползвате от услугите на SALESmanago, тогава Optimized може да ви предостави специалисти за Управление на  SALESmanago Услугите на много достъпна цена, за да ви осигури максимална полза от цялостната система за автоматизация на маркетинга.

 

Някои препоръки от щастливи Потребители на SALESmanago

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418