Продължете към съдържанието
 

Трябва ли да подобрите Автоматизацията на Вашия Маркетинг?

Ако сте среден или голям B2C бизнес, не можете да работите без Цялостна Автоматизация на Маркетинга през 2021 година.
SALESmanago ви предоставя цялостно решение за маркетинг автоматизация, за да можете да елиминирате множество по малки доставчици
Какво имате да губите?
Можете ли да изградите кампания без техническа поддръжка?
Може ли вашият маркетинг екип да постигне необходимите показатели?
Екипът ви недеводолен ли е от платформата, която използвате?
Плащате ли за функционалности, които никога не използвате?
Мислите ли, че получавате съотношение цена-качество?
Имате ли множество доставчици на софтуеър за автоматизация на маркетинга?

Доказателство на Концепцията - повече от безплатна пробна версия

Разбираме, че решението за внедряване на софтуер за автоматизация на маркетинга за вашия бизнес е трудно.

90% от проектите за внедряване на SALESmanago започват с двумесечен период на доказателство за концепция с пълно използване на нашата технология на 100% без финансов риск за вашия бизнес.

През този период нашите експерти ще бъдат на разположение и ако не отговорим на вашите очаквания преди края на периода, вие просто казвате НЕ и проектът ще бъде спрян без разходи от ваша страна.

По време на периода за Доказателството на Концепцията, ние обикновено решаваме кои са най-важните предизвикателства, пред които е изправен вашият бизнес по отношение на дигиталния маркетинг, като подобряване на доставката на имейли или по-висока реализация на уебсайта.

Ще придобиете пълни познания за софтуера SALESmanago, неговите възможности и как ще работи най-добре във вашата ситуация.

Вие ще получите:

  • Достъп до свързаните с индустрията знания и казуси, които да използвате в контекста на вашия бизнес
  • Достъп до консултант по маркетинг автоматизация от SALESmanago за настройка на всички функции на платформата, подходящи за вашата компания
  • Безплатно обучение за ключовите хора във вашата компания, които ще бъдат отговорни за поддържането на проекта след Доказване на Концепцията
  • Пълен бизнес одит на вашите процеси за електронна търговия с препоръки в областите за подобряване.

Някои от услугите на SALESmanago

Развит Имейл Маркетинг

Маркетинговата автоматизация води до по-висок процент отворени имейли, честота на кликване и конверсии.

Това, което обаче носи най-голяма стойност за маркетинговите отдели, които използват SALESmanago в България, е възможността да се комбинира имейл маркетинга с данни от анализа на поведението на техните потенциални клиенти, позволявайки на кампаниите имейл маркетинг с по-добри резултати.

Мобилен маркетинг

Mobile Marrketing

Използвайте мобилното устройство на клиента, за да доставяте вашите оферти „1 към 1“ навсякъде, където са, с приложения за SMS, push и съобщения. Интегрирайте MobileApp Marketing Automation, за да проследявате използването на приложения, да изграждате динамични поведенчески сегменти и да изпращате наистина многоканални кампании.

Използвайте едно от първите решения за автоматизация на мобилния маркетинг в света, за да създадете перфектно изживяване на различни устройства за вашите клиенти.

Уеб Тласък

Ангажирайте контактите си по всяко време, когато са онлайн и постигнете 50% по-голям обхват от вашите имейли. Изпращайте кампании с динамично съдържание без данни за контакт на посетителите.

Използвайте известия в мрежата, за да доставяте точно насочени оферти, персонализирани и задействани с конкретни действия на потребителите. Направете известията си привлекателни и ефективни.

Генериране на Интерес

Ангажирайте анонимни посетители и ги превърнете в потенциални клиенти с 30% по-добър ефект. Не крийте това, за което те са дошли, под слоевете от неподходящо съдържание. Дайте им основателна причина да оставят данните си.

Поискайте данни за клиенти по начин, който не прекъсва сърфирането в уебсайта. Предоставете полезно съдържание в замяна на данни за клиенти.

Чат на живо

Live Chat

Помогнете на посетителите си да намерят отговори на своите въпроси, като имат по-добра представа за това, което са правили на уебсайта. Вземете техните данни за контакт. Не губете време с едни и същи въпроси – създайте “bot”, който ще се погрижи за тях.

Предоставяйте на вашите консултанти на живо чат полезна информация за профила и предпочитанията на събеседника. Подобрете обслужването и продажбите на клиентите си благодарение на автоматизацията за чат на живо.

Уебсайт персонализация

Website Personalisation

Накарайте посетителите на вашия уебсайт да се чувстват като у дома си с персонализация в реално време, намаляваща степента на отпадане. Заменете общите предложения с такива, съобразени идеално за тях.

Използвайте данните за предпочитанията и профилите на вашите посетители, за да им помогнете да намерят това, за което са дошли. Настройте уебсайта си към всеки отделен контакт в реално време.

Интегриране с Google Ads

Google Ads

Интегрирайте се с платформите на Google Ads, за да използвате данните за поведението и транзакциите на вашите клиенти, съхранявани в техните 360º профили, за създаване и управление на групи от получатели на реклами.

Интегриране с Facebook Ads

Facebook Ads Integration

С лесна интеграция на Facebook Ads можете да създавате в SALESmanago персонализирани аудитории с контакти, които съхранявате във вашата база данни и да задавате рекламна кампания директно за тях.

Публикации в Social Media

Social Media Posting

Можете лесно да интегрирате акаунти във Facebook и Twitter със SALESmanago и да планирате публикациите до месец предварително, както и да анализирате взаимодействието с контактите във Facebook.

SALESmanago Услуги за Управление

85% от бизнеса, който участва в програмата SALESmanago Proof of Concept, за избраните от тях услуги, предпочитат да използват SALESmanago като цялостна услуга за Автоматизация на Дигиталния си Маркетинг.

По време на пробния период на Proof of Concept вашият бизнес ще получи цялостна подкрепа от Optimized Marketing и SALESmanago, без да се налага да инвестирате и стотинка.

Ако решите да приемете SALESmanago като вашата напълно интегрирана система за автоматизация на маркетинга, вие ще продължите да получавате качествена поддръжка през целия си договор (който не включва такси за транзакции като много от подобни услуги).

Ако обаче нямате вътрешни ресурси и експерти, за да се възползвате от услугите на SALESmanago, тогава Optimized може да ви предостави специалисти за Управление на  SALESmanago Услугите на много достъпна цена, за да ви осигури максимална полза от цялостната система за автоматизация на маркетинга.

Някои препоръки от щастливи Потребители на SALESmanago

SALESmanago AI CDP & Marketing Automation Platform DEMO 〔3:27

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418