Продължете към съдържанието
 

Уебсайт SEO Копирайт в България

Изграждането вашият уеб сайт беше лесната част – сега ви трябва завладяващо, убедително SEO Копирайт Съдържание, за да превърнете Търсещите в Купувачи.

Ако смятате, че изборът на най-добрия дизайн и оформление на уебсайта е труден, просто изчакайте, докато трябва да измислите копирайтинг съдържанието на новия си уебсайт.

Преди пет години може би сте успели да се измъкнете с ограничено по качество и дължина съдържание, но това вече не е така.

Отминаха дните, в които можете да създадете уебсайт от 10-15 страници с ~ 200 думи на страница и да очаквате да се класира добре в органичното търсене в Google. В най-конкурентните индустрии не само ще трябва да създавате обеми завладяващо съдържание за всяка основна страница на уебсайта си, но вероятно ще трябва да поемете и дългосрочен ангажимент за писане на блог, като добавяте новини към сайта си и изграждане на общност.

Google насочва съответните посетители на вашия уебсайт, като го класира високо в резултатите от органичното търсене – ако съдържанието на страниците на вашия уебсайт съвпада точно с използваната заявка за търсене.

Нашитe създатели на съдържание предлагат най-добрите SEO Копирайт услуги в България.

SEO Copywriting е специализирана форма за онлайн съдържание, която:

 • Съдържа ключови фрази – думи, които вашият целеви четец въвежда в полето за търсене, за да намери информацията, която иска
 • Помага за по-високо класиране на онлайн съдържание в резултатите от търсенето с Google
 • Управлява квалифициран трафик

SEO копирайтингът е качествено създаване на съдържание. Ключовите фрази не трябва да правят текста трудно четим, да се повтаря или да губи фокуса си на преобразуване от Посетител в Клиент.


По какво се различава SEO Копирайт съдържанието от традиционния копирайт?

Основната разлика с традиционния копирайтинг е, че SEO копирайтингът съдържа ключови фрази и ние въвеждаме думи в полето за търсене на Google, за да получим отговори на нашите въпроси.

Но SEO копирайтингът е много повече от просто вмъкване на ключови фрази в съдържанието: Google също иска да види авторитетно съдържание, което напълно отговаря на въпросите на вашите читатели и се откроява от конкурентното съдържание, а не само от пълненето на текста с ключови думи.


SEO копирайтингът има две цели

От една страна, вашите читатели трябва да намерят съответното съдържание и нещо, което ги възпитава, забавлява или просветлява.

Освен това Google трябва да види съдържанието, написано по определен начин, за да разбере за какво става въпрос в страницата.

Основите на SEO Копирайт на съдържание в България и навсякъде другаде са:

 • Съвпадение на намерението на ключовата дума
 • Преминаване към същността и създаване на подходящо съдържание
 • Въздържане от препълване на текста с ключови думи
 • Общуване на език, който вашата аудитория ще разбере
 • Внедряване на отличителен фрагмент
 • Убедително заглавие
 • Оптимизиране на вашите мета тагове
 • Насочване и употреба на синонимните ключови думи
 • Не не забравяме и гласовото търсене
SEO Копирайт

Защо уебсайта Ви не продава Вашите продукти или услуги?

Има различни причини, поради които не постигате успех онлайн:

 • Вашите страници не се показват в резултатите от търсенето на Google
 • Вашите страници привличат посетители, но не постигат желаните резултати (без CRO)
 • Вашето съдържание е остаряло
 • Вашето съдържание никога не е оптимизирано

Ако имате нужда от помощ при създаването на SEO съдържание за вашия уеб сайт, свържете се с експертните SEO копирайтъри в България, за да получите повече възможни клиенти и реализации онлайн.

Уебсайт Копирайтинг преводи в България

Освен че създаваме копирайт съдържанието вашия уебсайт и други текстове за дигитален маркетинг, ние можем да го преведем и на необходимите за вашия бизнес други езици.

Това ще бъде особено полезно, ако:

 • Бизнеса ви е насочен и към чуждоговорящото население в България, като съответно ще ви е необходим уебсайт на английски език
 • Популяризирате своите продукти и услуги извън България, след което ще трябва уебсайтът ви да бъде преведен на английски и, може би, на другите основни европейски езици като френски, немски, италиански и испански
 • Вие сте международна компания, която се занимава с бизнес на български език, след което ще трябва уебсайтът ви да е на български език. В този случай ние ще напишем съдържанието на английски, за да можете да проверите дали е перфектно, след което използвайте нашия многоезичен български екип, за да преведете текста на български.

Какво е включено в услугите ни за уебсайт копирайтинг

Услугите ни за писане на съдържание на уеб сайтове в България следват един и същи процес, който е изпитан метод, и значително увеличава трафика и реализациите на уебсайта на нашите клиенти.

Стратегия за SEO Копирайт на уеб сайтове

Ще се запознаем с вашата компания, вашите цели и какво съобщение се опитвате да изпратите на вашата целева аудитория. След това ще идентифицираме най-важните ключови думи за съдържанието във вашия пазарен район и бранш. Следващата стъпка е да създадем стратегия за копирайт, която да ви помогне да съобщите ценностите си, да увеличите продажбите и да разграничите вашият бранд.


Анализ на аудиторията на уебсайта

Различните аудитории предпочитат различни видове език и кликват на сайтове с различен тип съдържание. Следващата ни стъпка е да извършим анализ на вашата аудитория, за да открием какъв тип съдържание предпочитат и какво движи техните решения. След като разберем коя е вашата аудитория, можем да започнем да създаваме съдържание, с което те ще се ангажират.


Създаване на уебсайт съдържание от професионални копирайтъри

Ще създадем и публикуваме целево, добре написано съдържание за вашият уебсайт, което включва:

 • Начална страница
 • Страници за услуги / продукти
 • Страници за контакт и формуляри
 • Кариери и за страници
 • Казуси / Кейс стъдис

Измерване на съдържание и Анализ

Не можете да се подобрите резултатите си, ако не проследявате напредъка си, поради което препоръчваме текущи услуги за маркетинг на съдържание, след като копието със съдържние на вашият уебсайт бъде пуснато. Включени са лесни за разбиране месечни отчети за състоянието и резултатите от всички ваши кампании за съдържание и как те влияят на вашите резултати и брандинг.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418