Продължете към съдържанието
 

Позиционирайте Вашия WordPress Уебсайт На Върха На Google Търсачката

WordPress е невероятно мощен, що се отнася до SEO. Но само WordPress и SEO плъгини, като Yoast, не са достатъчни да за да се извърши необходимата работеща SEO Oптимизация WordPress, която да ви класира на първа страница в Google.  Трябва ви професионална SEO Агенция, с опит и доказани резултати, за да достигнете желаното класиране.

Все пак, WordPress SEO не се отнася само до поправката на технически SEO проблеми. След това, трябва да добавите и качествено Cornerstone Съдържание, което описва Вашите основни продукти и услуги И да обновявате уебсайта си постоянно, за поне 6 месеца.

Optimized разполага със собствен и цялостен SEO и WordPress екип. Следователно, ние сме водещата WordPress SEO компания в България.

В Optimized, ние разполагаме с доказани SEO стратегии за оптимизиране на Вашия WordPress уебсайт. Знаем какво работи и ще приложим тези техники за Вашия бизнес. Нашата WordPress SEO Услуга в България, ще:

  • Помогне на Вашия бизнес да се класира по-високо в резултатите на търсачката
  • Повиши обема на целевия органичен трафик към Вашия уебсайт
  • Набави повече кликвания и процент на конверсия
  • Набави засилено Потребителско Изживяване
  • Насърчи повече социални споделяния
  • Повиши Регистрациите с Имейл

WordPress SEO Одит

Ако имате вече съществуващ WordPress уебсайт, Optimized ще извърши подробен WordPress SEO одит, за да определи от какви промени, допълнения или модификации се нуждае, за да се повиши Вашето класиране и видимост в търсачката.

Ние ще идентифицираме елементи, които са лесни за поправяне, на базата на позициите на тукущите ключови думи и това, което би имало най-голям ефект върху ранкинга, в най-кратко време. Работили сме върху стотици WordPress сайтове, така че знаем какво трябва да се случи, за да се повишат позициите Ви в търсачката.

Изготвяне на Стратегия за SEO Oптимизация WordPress

След като сме анализирали Вашия уебсайт, ние ще разработим Вашата WordPress SEO стратегия. Тази стратегия ще бъде фокусирана върху целите, спрямо Вашия сектор, конкуренция и текущи позиции.

Нито едни кампании няма да бъдат еднакви, тук в Optimized изготвяме общата стратегия, спрямо нуждите Ви. Предлагаме SEO пакети, които покриват нуждите на различни бюджети.

WordPress Технически SEO

От смяната на етикетите на заглавията, етикетите на колонтитулите и ALT етикетите, до създаване на фрагменти за фокусиране на препоръчани резултати в Google, нашият екип е в състояние да се справи с всяка задача по SEO WordPress. Ние ще подобрим вътрешната структура за свързване на Вашия уебсайт и ще настроим вашия SSL сертификат.

Optimized ще повиши скоростта на сайта Ви, за да покрие най-високите стандарти в индустрията.

Създаване на Начално WordPress SEO Съдържание

Без качествено съдържание, всичките технически SEO аспекти, няма да означават нищо. Нуждаете се от техническо SEO и качествено съдържание, за да се класирате на първата страница с резултати от търсенията в Google.

Нашият екип от специалисти в създаването на SEO съдържание, ще напише страници с текстове, които ще се класират в Google и ще конвертират вашите посетители в клиенти.

Разполагаме с инструментите и експертизата, за да гарантираме, че цялото съдържание на страницата ви, е напълно оптимизирано за SEO, UX & CRO.

Текущо Създаване на SEO Съдържание за WordPress

Регулярното създаване на съдържание е изключително необходимо, за да бъде работеща заложената SEO Oптимизация WordPress.  Нашият SEO екип ще разработи календар на съдържание, създаден за да се класира за нови ключови думи и да подобрява класиранията на текущите ключови думи.

Важно е да се превърнете в авторитет в търсачките и една добре обмислена и добре разработена кампания за съдържание, ще Ви помогне да установите Вашата авторитетна позиция. Освен това, ние ще създадем съдържание, което може да бъде публикувано във водещите блогове в индустрията, за да се създават външни връзки, обратно към Вашия уебсайт.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418