Продължете към съдържанието
 

Увеличете Обхвата си в Социалните Медии и Привлечете Повече Клиенти

Маркетингът в социалните медии е най-добрият начин за комуникация с вашата целева аудитория. Но без Агенция, която да ви насочва в социалните медии е много трудно да знаете кога да започнете.

Нашата цел е да предоставим целеви решения за структурине на социалните медии на нашите клиенти, във и извън България, като комбинираме креативно съдържание с реклама в социалните медии.

Управлението на акаунтите ви в социалните медии може да изглежда объркващо, когато включите Facebook, Twitter, Instagram, SnapChat, Pinterest, LinkedIn и видео платформите като YouTube и Vimeo. Управлението ще включва връзката с всички съобщения, последователна и оптимизирана за търсачката. Трудно е да разберете кои от социалните медийни платформи в България са подходящи за вашия бизнес.

Optimized са експерти по Маркетинг в Социалните Медии, които знаят как да използват тези социални мрежи, за да повишат информираността за вашия бизнес и да превърнат квалифицираният интерес в клиенти.

Правим това, като привличаме и ангажираме хората, с които искате да се свържете. Нашите най-ефективни кампании в социалните медии помагат на много бизнеси да създадат ефективна стратегия за управление на социалните медии.

Успехът в социалните медии се измерва до голяма степен от ангажираността на аудиторията. За да постигнем висока ангажираност, препоръчваме на фирмите да поддържат постоянно взаимодействие между подходящите платформи.

Маркетинг в Социалните Медии

Маркетингът в социалните медии е използването на платформи за социални медии, за да се свържете с вашата аудитория, за да изградите вашата марка, да увеличите продажбите и да стимулирате трафика на уебсайта си. Това включва публикуване на уникално съдържание в профилите ви в социалните медии, слушане и ангажиране на последователите ви, анализ на вашите резултати и пускане на реклами в социалните медии.

Основните социални медийни платформи през 2021 г. са Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, Pinterest, YouTube и Snapchat.

Съществуват и редица инструменти за управление на социалните медии, които помагат на бизнеса да извлече максимума от вашият бранд в социалните медии или да разшири бизнеса ви.

Маркетингът в социалните медии първо започна с публикации. Бизнесът споделяше своето съдържание в социалните медии, за да генерира трафик към своите уебсайтове и, надяваме се и продажби. Но социалните медии са се променили далеч отвъд това, да бъдат просто място за излъчване на съдържание.

Сега казваме, че маркетинга в социалните медии е разделен на три части:

 • Разговори в социалните медии и отговор на съответните споменавания (слушане и ангажираност в социалните медии). Това е известно още като Управление на общността на социалните медии.

 • Бизнес, който иска да достигне конкретна аудитория в мащаб, би пускал силно насочени реклами в социалните медии. Това е известно като реклама в социалните медии.

 • Органични публикации в социалните медии, където бизнеса би искал да споделя информация в социалните медии със своите последователи.

Optimized популяризира вашият бранд с персонализирани изображения и видео, като извлича максимума от бюджета ви за ефективни рекламни кампании, които растат и ангажират с целевите Ви аудитории, чрез ефективно управление на социалните медии. Нашите услуги в социалните медии включват:

 • Стратегия на социалните медии
 • Управление на социалните медии
 • Органично съдържание в социалните медии
 • Реклама в социалните медии
 • Анализ на социалните медии
Social Media Agency Bulgaria

Стратегия за социални медии

Ние включваме Оценка на Възвръщаемостта на Инвестициите и анализ на конкуренцията, за да помогнем на вашия екип да разбере ефективността на вашия бизнес онлайн, използвайки показатели.

Вашата маркетингова стратегия в социалните медии е обобщение на всичко, което планирате да направите и се надявате да постигнете с помощта на социалните медии.

Както при всяка друга тактика за дигитален маркетинг, ви е необходима стратегия преди да започнете да се фокусирате и да се уверите, че всички във вашия бизнес правят съответните стъпки необходими за успеха на стратегията.

Когато разработваме вашата Стратегия за Социални Медии, ще следваме следните стъпки:

Определяне на правилните социални канали

Facebook. Twitter. LinkedIn. Instagram. YouTube. Snapchat. Pinterest. Кои са подходящи за вашия бизнес? Не е нужно да сте във всеки канал в социалните медии, но трябва да сте там, където вашата аудитория прекарва времето си. Ще разберем какви канали в социалните медии използват вашите клиенти за новини и информация и ще ги направим крайъгълен камък за вашата стратегия.

Извършване на конкурентни изследвания

Ще разберем как вашите конкуренти използват социалните медии за своите брандове / марки.

 • Колко последователи имат във всеки канал?
 • Колко добре се представя тяхното съдържание?
 • С какви типове съдържание най-много се ангажират техните последователи?

Това ще ни даде добра индикация кой тип съдържание ще работи във вашата стратегия за социални медии.

Кой управлява кои части от вашите социални медии?

Може да не сте в състояние да си позволите екип за маркетинг на социални медии на пълен работен ден, но можете да споделите отговорността с маркетинг в социалните медии в България. Ще попитаме какви ресурси имате всъщност на разположение за работа в социалните медии и как трябва да ги допълвате.

 • Кой ще пише и проектира социално съдържание?
 • Кой ще публикува това съдържание и ще анализира резултатите?

Ако имате по-малък екип, можете да изберете да дадете приоритет на определени канали и мащабиране, докато растете.

Помислете какво е работило добре в миналото

Ако вече използвате социални медии, ние ще направим одит на съдържанието, за да видим какви типове съдържание работят добре за вашия бранд. Тъй като всеки канал изисква различен тип представяне на постовете, вашето най-добре представящо се съдържание може да варира.

Определете колко често да публикувате

Правилният отговор се свежда до вашите ресурси (както работна ръка, така и налично съдържание) и очакванията на вашата аудитория.

Ще ви посъветваме как да публикувате последователно и ще ви предложим подходящ график.

Управление на социалните медии

Управлението на социалните медии гарантира, че стратегията ви за социални медии се прилага по начин, който ви доближава до желания резултат.

Управлението на социалните медии е процесът на създаване, публикуване и анализ на съдържанието, което публикувате в социалните медийни платформи като Facebook, Instagram и Twitter, както и взаимодействие с потребителите на тези платформи.

Можете да управлявате свои собствени акаунти в социалните медии или да наемете агенция за управление на социални медии, която да го прави вместо вас.

Така или иначе са налични редица безплатни и платени инструменти за управление на социални медии, които ще ви помогнат да рационализирате управлението на социалните медии.

Някои от най-добрите инструменти за управление на социални медии включват:

 • Буфер, който се предлага и като мобилно приложение, за да направи управлението на социалните медии безпроблемно.
 • Hootsuite ви помага да управлявате всичките си платформи за социални медии и да наблюдавате ефективността на стратегията си за социални медии чрез анализ.
 • CoSchedule ви помага да планирате публикациите си в социалните медии, както и да създавате календари за съдържание и да публикувате публикации в блогове.

Защо да практикуваме Управление на социалните медии?

Управлението на социалните медии предлага няколко предимства, включително:

 • Цена: Без значение от маркетинговия Ви бюджет, социалните медии са икономически ефективна инициатива. Безплатно е да се присъедините към социалните мрежи, да публикувате съдържание и да отговаряте на коментари на потребители. Рекламата в социалните медии се покрива от маркетинга в социалните медии, що се отнася до нас.
 • Обхват: Мрежите от социални медии, от Facebook до LinkedIn, могат да ви свържат с потребители по целия свят. Можете също да използвате платформи за социални медии, като Pinterest, за да достигнете до нишовата аудитория. Традиционният маркетинг и реклама не могат да съответстват на обхвата – или цената -, или социалното.
 • Потребители: Включването на социалните медии във вашата маркетингова стратегия ви позволява да приведете вашите маркетингови инициативи в съответствие с поведението на потребителите. Например 74% от хората, използват социални медии, когато вземат решения за покупка, а 80% от хората получават съвети за покупка чрез социални медии.

Нашите услуги за управление на социални медии в България включват следните дейности:

 • Проучване на вашата целева аудитория
 • Създаване на вашата стратегия за социални медии
 • Проектиране на вашите акаунти в социалните медии
 • Изграждане на вашия календар за съдържание
 • Създаване на съдържание, специфично за платформата
 • Отговаряне на вашите последователи
 • Нарастване на вашия социален обхват
 • Наблюдение на представянето ви в социалните медии

Създаване на съдържание за Социалните Медии

Публикуването на ангажиращо съдържание е жизненоважна част от вашата стратегия за социални медии. Цялото публикувано творческо съдържание, трябва да мотивира последователите ви да посетят уебсайта ви, за да научат повече за вашия бранд. След като последователите разберат и оценят вашия бранд, има по-голям потенциал те да станат ваши клиенти.

За да привлечете, ангажирате и въздействате на потенциалните си клиенти, креативното съдържание трябва да бъде в основата на вашите кампании в социалните медии.

В Optimized, нашият екип от графични дизайнери са посветени на създаването на съдържание за публикуване в социалните медии. Разполагаме и с квалифициран екип от видеооператори, фотографи и редактори, които да внесат последните щрихи във вашето съдържание.

Нашият творчески процес в социалните медии включва подобряване на съществуващото ви съдържание с нов графичен дизайн и създаване на оригинални публикации, които ще предадат посланието на вашия бранд.

Разбираме, че няма еднакви клиенти, и въпреки че имаме примерни пакети, обикновено създаваме персонализирани пакети за социални медии, които да отговарят на нуждите на клиентите ни.

Вашият персонализиран маркетингов план за социални медии ще бъде креативен, последователен и ще изгради разпознаване и доверие на марката.

Ще отделим време, за да се срещнем с вас и да анализираме присъствието ви в социалните медии, определяйки какво работи и какво може да се подобри.

Имаме и екип от копирайтъри, които подготвят създаването на смели заглавия и ангажиращи послания.

Анализи на социалните медии

Използваме анализ на социалните медии, за да изследваме и намираме хора, групи и точки за ангажиране и създаване на ефективни социални медии. Анализът на социалните медии може да се използва за:

 • Социални тенденции
 • Измерване на ефективността
 • Проследяване интереса и на активността Подхранване на интереса и потенциалните клиенти
 • Измерване на ангажираността на клиентите
 • Създаване на по-добри прозрения
 • Проследяване на реализациите

Реклама в социалните медии

От проектирането на креативни реклами, които са ангажиращи и на съобщение до измерване на ефективността, Optimized познава рекламата в социалните медии отвътре.

Рекламата в социалните медии в България е чудесна възможност за достигане до нови клиенти, така че не може да бъде пренебрегната. Рекламата в социалните медии ще се подобри:

 • Популярността на марката
 • Проучване на публиката
 • Обслужване на клиенти
 • Анализ на конкуренцията
 • Увеличение на продажбите

Optimized разполага с екип за реклами в социалните медии, които специализират в извличането на максимума от рекламните бюджети на Facebook, създаването на ангажиращи реклами в Instagram и проектирането на ефективни публикации за съобщения в LinkedIn. За да ви помогнем да бъдете част от най-големите мрежи от потенциални купувачи.

Нашите рекламни услуги в социалните медии включват:

 • Реклама във Facebook
 • Реклама в Instagram
 • Реклама в YouTube
 • Реклама в Pinterest

Използваме динамично насочване на вашите платформи за социални медии. Предимството на динамичното насочване е да гарантира, че рекламите ще се доставят само на потребители, които са най-вероятно да се ангажират с вашата реклама и да станат ваши клиенти. Динамичното насочване може да ви помогне да намерите идеалните си клиенти, като сегментирате аудиторията си по демографски, психографски и географски признак. Техническо сегментиране може да се постигне и чрез насочване към мобилни / настолни устройства или iOS / Andriod устройства.

Календар за публикации в социалните медии

Управлението на социалните медии работи най-добре, когато можем да работим с вашия екип по създаването на съдържание.

Ние предоставяме на нашите клиенти в социалните медии месечен календар за публикуване. Това ви позволява да видите и прегледате нашите креативни дизайни, нашите надписи и хаштагове, преди съдържанието да бъде публикувано.

По време на фазата за преглед можете да предложите редакции, които да ни помогнат да прецизираме публикациите. Optimized разбира, че понякога ще ви е необходимо съдържание, публикувано в социалните медии ad hoc, и ние ще оставим пропуски в календара за публикуване, за да можем да публикуваме ново съдържание, когато е необходимо.

Обслужване на клиенти в социалните медии в България

Предназначението на социалните медии беше Двупосочният разговор. Може би вашият маркетингов отдел няма време да се ангажира с всички коментари, публикувани от вашите клиенти в социалните медии.

Optimized Marketing използва следните елементи за постигане обслужването на клиенти в социалните медии в България.

Отговаряне възможно най-бързо на коментари и запитвания в социалните медии.

Ефектите от лошата реакция за обслужване на клиенти чрез социални медии са реални, което кара хората да:

 • Кажат на семейството и приятелите си за преживяването
 • Използват друг канал, за да ескалирате отново опасенията им
 • Купуват по-малко от бизнеса ви в бъдеще
 • Не препоръчват продукти или услуги на бранда ви
 • Оплакват се публично чрез социалните медии

Optimize Marketing ще отговори възможно най-скоро, дори ако е със задържащ отговор, докато ние открием подходящия отговор за вашия бизнес.

Публикациите в социалните медии трябва да се разрешават публично или частно.

Ние създаваме процес, за да предоставим ясна насока за обслужване на клиенти чрез социални медии за вашия бизнес.

Ние знаем кои видове коментари трябва да бъдат разрешени публично. Тези публични коментари в социалните медии ще съществуват на:

 • Публикации на страници или рецензии за Facebook
 • Публикации в Instagram
 • Открито чрез туитове в Twitter

И определение, кои разговори трябва да станат лични – дали да бъдат преместени в директно съобщение, имейл или телефонно обаждане.

Отговори на всички отзиви, въпроси и коментари в социалните медии

Всяка публикация, преглед и регистрация в социалните медии се нуждае от потвърждение.

Ще създадем поредица от предварително написани отговори, за да подпомогнем процеса на модериране на социалната мрежа с отговори на обслужването на клиенти, написани по начини, които не могат да бъдат тълкувани погрешно.

Вашите клиенти искат лично внимание, така че Optimized Marketng персонализира отговора за всеки отделен случай. Отговорите по сценарий са насоки и ще бъдат модифицирани, за да отговарят на ситуацията.

 • Скоростта, с която вашата компания трябва да отговаря на публикации, може да бъде съобразена с размера на вашият бранд.
 • Малкият бизнес трябва да отговори на всичко като средство за изграждане на общността.
 • Средните и големите компании могат да изберат и признаят положителните коментари с просто „харесване“, като същевременно отделят повече време за превръщане на негативните коментари.

Включете поздрав и бъдете прозрачни за обществото с имена или инициали

Ако името е видно от социалния профил на вашия клиент, ние ще го използваме в поздрава.

Освен това, ще персонализираме вашите отговори на клиентите в социалните медии с име, за да хуманизираме отговора.

Това създава отчетност от двете страни на разговора:

 • Това кара потребителя да се чувства чут от действителен човек
 • Това позволява на бизнеса да види кой е отговорил, ако някога има спор

Отговороте на отрицателното с позитивно

Когато се публикува отрицателен коментар, бизнесът може да бъде склонен да се защитава.

Винаги ще срещнем негативизма с позитивност, тъй като когато клиентът се оплаче в социалните медии, всеки един от вашите клиенти може потенциално да го види в своята емисия новини.

Наблюдавайте обслужването на клиентите чрез социални медии с инструменти

Модераторът за входящо обслужване на клиенти чрез социални медии трябва да получи същото обучение, което получават традиционните представители, и инструмент за подпомагане на техния процес.

Ще наблюдаваме дейността по обслужване на клиенти във Facebook, Twitter и Instagram, като използваме инструменти като Hootsuite и Buffer.

Тези видове инструменти за социално обслужване на клиенти предлагат възможността да слушат потребителите на множество платформи. Акаунтите могат да бъдат наблюдавани от вашия маркетингов отдел, както и от екипа на Optimized.

Видове платформи за социални медии в България

В социалните медии има много повече от най-добрите социални медии (Facebook, Twitter, LinkedIn) и мрежи за споделяне на медии (Instagram, YouTube, Snapchat) и Pinterest.

Трябва да погледнете отвъд тези чудовища за социалните медии и ще видите, че хората използват много различни видове социални медии, за да се свързват онлайн по всякакви причини.

И докато имаше време, когато можете просто да категоризирате мрежите според техните функционални възможности (Twitter за кратко текстово съдържание, YouTube за видео и т.н.), това време отмина. Тъй като все повече мрежи добавят богати функции като излъчване на живо и добавена реалност, линиите между техните набори от функции продължават да се размиват и променят по-бързо, отколкото повечето хора имат време да прочетат промените.

1. Социални мрежи

Примери: Facebook, Twitter, LinkedIn

Защо хората използват тези мрежи: За да се свързват с хора (и брандове) онлайн.

Как могат да се възползват от вашия бизнес: Проучване на пазара, осведоменост за бранда, генериране на потенциални клиенти, изграждане на взаимоотношения, обслужване на клиенти.

Социалните мрежи помагат на хората и организациите да се свързват онлайн, за да споделят информация и идеи.

Сега и особено след възхода на мобилния интернет, тези мрежи се превърнаха в центрове, които трансформират почти всеки аспект от съвременния живот – от четене на новини до споделяне на снимки от ваканция до намиране на нова работа – в социално преживяване.

Ако не използвате поне една от тези основни мрежи като част от маркетинговия си план за социални медии, вероятно пропускате някакъв бизнес.

2. Мрежи за споделяне на медии

Примери: Instagram, Snapchat, YouTube

Защо хората използват тези мрежи: За намиране и споделяне на снимки, видео, видео на живо и други медии онлайн.

Как могат да бъдат от полза за вашия бизнес: Подобно на основните мрежи за връзки, тези сайтове са безценни за информираността за марката, генерирането на потенциални клиенти, ангажираността на аудиторията и повечето от другите ви цели за социален маркетинг.

Мрежите за споделяне на медии дават на хората и брандовете място за намиране и споделяне на медии онлайн, включително снимки, видео и видео на живо.

В днешно време линиите между мрежите за споделяне на медии и социалните мрежи се размиват, тъй като социалните мрежи като Facebook и Twitter добавят видео на живо, добавена реалност и други мултимедийни услуги към своите платформи. Това, което отличава мрежите за споделяне на медии, обаче е, че споделянето на медии е тяхната определяща и основна цел.

Докато по-голямата част от публикациите в социалните мрежи съдържат текст, публикациите в мрежи като Instagram и Snapchat започват с изображение или видео, към което потребителите могат да решат да добавят съдържание като надписи, споменавания на други потребители или филтри, които ви карат да изглеждате като зайче .

По същия начин на сайтове като YouTube и Vimeo видеото е основният начин на комуникация.

Ако не разполагате с наличните ресурси за създаване на съдържание в мрежите за споделяне на мултимедия, Optimized може да работи с част от екипа ви за планиране и публикуване на медийни активи, обикновено след определена тема, вашите акаунти в YouTube или Instagram.

3. Форуми за дискусии

Примери: reddit, Quora, Digg

Защо хората използват тези мрежи: Да намират, обсъждат и споделят новини, информация и мнения.

Как могат да бъдат от полза за вашия бизнес: Тези мрежи могат да бъдат отлични ресурси за проучване на пазара. Съставено правилно, можете също да рекламирате на тях, въпреки че ще трябва да внимавате да държите рекламите и публикациите си отделни.

Дискусионните форуми са един от най-старите видове социални медии.

Погледнете широкия обхват и огромния брой потребители на форуми като reddit, Quora и Digg и ще видите, че жаждата на обществото за колективно знание и мъдрост остава неутолима.

Това са сайтовете, където хората отиват, за да разберат за какво говорят всички и да допринесат – а потребителите на тези сайтове обикновено не се притесняват да изразят мнението си. Докато мрежите за социални отношения все повече прилагат мерки за намаляване на анонимността и създаване на безопасно пространство онлайн, дискусионните форуми обикновено позволяват на потребителите да останат анонимни, запазвайки част от свободата, използвана за определяне на онлайн преживяването.

Проверете с Optimized дали дискусионните форуми могат да бъдат приложими за популяризиране на вашия бизнес онлайн в България.

4. Мрежи за отметки и подбор на съдържание

Примери: Pinterest, Flipboard

Защо хората използват тези мрежи: Да откриват, запазват, споделят и обсъждат ново и модерно съдържание и медии.

Как могат да бъдат от полза за вашия бизнес: Тези мрежи могат да бъдат много ефективни за стимулиране на информираността за марката, ангажираността на клиентите и трафика на уебсайта.

Тези мрежи са огнище на креативност и вдъхновение за хората, търсещи информация и идеи, и като ги добавите към маркетинговия си план за социални медии, ще отворите нови канали за изграждане на осведоменост за марката и ангажиране с вашата аудитория и клиенти.

Мрежи за отметки като Pinterest помагат на хората да откриват, запазват и споделят визуално съдържание. Лесна първа стъпка за започване на работа с Pinterest е да направите вашия уебсайт удобен за отметки. Това включва оптимизиране на заглавия и изображения във вашия блог и / или уебсайт за емисиите, които тези мрежи използват за достъп и споделяне на вашето съдържание. Също така трябва да обърнете голямо внимание на изображенията, представени на вашия сайт или блог – това са прозорците на Pins, така че искате те да бъдат добро представяне на вашето съдържание.

Мрежите за кориране на съдържание като Flipboard са като мрежи за маркиране, но с фокус върху намирането и споделянето на статии и друго текстово съдържание. Можете да създадете свое собствено списание Flipboard, за да сортирате най-ангажиращото съдържание по избрана от вас тема от източници на трети страни и да демонстрирате собственото си съдържание.

5. Мрежи за преглед на потребителите

Примери: Yelp, Zomato, TripAdvisor

Защо хората използват тези мрежи: За да намират, преглеждат и споделят информация за брандове, продукти, услуги, ресторанти, дестинации за пътуване и други.

Как могат да бъдат от полза за вашия бизнес: Положителните отзиви осигуряват социални доказателства за вашите претенции. Добре използвани, могат да бъдат полезни при негативните отзиви от клиентите.

Отзивите са вид съдържание, което добавя много стойност към много уебсайтове и онлайн услуги – помислете за опита за покупка в Amazon или опита за търсене на местен бизнес в Google Maps. Мрежите за потребителски прегледи правят още една стъпка напред, като изграждат мрежи около прегледа като основна част от стойността, която предоставят.

Услугите за преглед, базирани на местоположение, като Yelp, продължават да се развиват, тъй като личните социални мрежи приемат геолокация и все повече потребители избират да се консултират в интернет заедно с приятелите си за препоръки за най-добрите места за хранене.

За вашият бранд е жизненоважно да имате способността да привличате положителни потребителски отзиви и да се справяте с отрицателни. За да направите това, можете да изберете член на екипа за успехи на клиента, който да адресира отзиви на сайтове, подходящи за вашия бизнес. Доверете им да отговорят на всякакви въпроси или притеснения от клиенти със среден или отрицателен опит и вижте дали има нещо, което може да се направи от ваша страна, за да превърнете евентуален недоброжелател във фен.

6. Блогове и издателски мрежи

Примери: WordPress, Tumblr, Medium

Защо хората използват тези мрежи: Да публикуват, откриват и коментират съдържание онлайн.

Как могат да се възползват от вашия бизнес: Маркетингът на съдържание може да бъде много ефективен начин за ангажиране с вашата аудитория, изграждане на вашият бранд и генериране на потенциални клиенти и продажби.

Блоговете и издателските мрежи дават на хората и търговските марки инструменти за публикуване на съдържание онлайн във формати, които насърчават откриването, споделянето и коментирането. Тези мрежи варират от по-традиционни платформи за блогове като WordPress и Blogger до услуги за микроблогове като Tumblr и интерактивни социални платформи за публикуване като Medium.

Ако вашата стратегия за промоция включва маркетинг на съдържание, вашият бизнес може да придобие видимост, като поддържа блог. Блогът не само помага за повишаване на информираността за вашия бизнес и генериране на по-ангажиращо съдържание за вашите социални канали като Facebook; може също така да помогне за създаването на ниша за вашата марка като лидер на мисълта във вашата индустрия.

7. Социални мрежи за пазаруване

Примери: Polyvore, Etsy, Fancy

Защо хората използват тези мрежи: За да забележите тенденции, да следвате марки, да споделяте страхотни находки и да правите покупки.

Как могат да бъдат от полза за вашия бизнес: Брандовете могат да повишат осведомеността, да увеличат ангажираността и да продават продукти по нови канали.

Социалните мрежи за пазаруване правят електронната търговия привлекателна, като добавят социален елемент.

Разбира се, елементи от електронната търговия се появяват в много други видове социални мрежи – например Pinterest разполага с платени щифтове, а Instagram предоставя инструменти за подканване под формата под формата на бутони „пазарувай сега“ и „инсталирай сега“. Социалните мрежи за пазаруване правят още една стъпка напред, като изграждат своя сайт около целенасочена интеграция между социалното преживяване и опитът за пазаруване.

Услуги като Etsy позволяват на малкия бизнес и на отделни майстори да продават своите продукти без съществуваща физическа локация, както и мрежи като агрегирани продукти на Polyvore от различни търговци на дребно в един онлайн пазар. Polyvore е една от най-големите общности в социалния стил в интернет и е добър пример за мрежа, предназначена да интегрира социалния опит с опита за покупка. Повечето от съдържанието се генерира от потребители, които избират продукти, които харесват, създават колажи, публикуват ги като набор и след това споделят набори с други потребители.

Facebook Маркетинг Агенция в България

Ние виждаме маркетинга във Facebook като три отделни области:

 • Публикуване на органично съдържание на бизнес страница във Facebook
 • Създаване на реклами във Facebook за разширяване обхвата на бизнеса
 • Извършване на функции за управление на общността, като отговаряне на въпроси на клиенти

Много фирми се опитват сами да управляват маркетинга си във Facebook, но въпреки че е доста лесно да публикувате и създавате реклами във Facebook, успехът е съвсем друго нещо.

Ако наемете служител, на свободна практика или стажант, който да управлява вашия акаунт във Facebook без опит, вие правите грешка. Милиони долари се губят във Facebook всяка година поради ограничени знания, опит и компетентност. Нуждаете се от маркетингова агенция на Facebook с дългогодишен опит в разработването на успешни кампании, които носят приходи.

Optimized е маркетингова агенция с опитни експерти във Facebook, които помагат на бизнеса да използва Facebook за растеж. Прилагаме усъвършенствани тактики на Facebook като:

 • A / B сплит тестване
 • Пренасочване
 • Подобни на публиката аудитории
 • Оптимизация на преобразуването

за да получите резултати.

Толкова по-лесно е да популяризирате нов продукт или услуга, ако вашата страница във Facebook има много последователи. Повече хора ще могат да виждат вашите публикации, като по този начин ви дават по-големи шансове да получите нови клиенти. Нашата маркетингова агенция може да ви помогне да повишите информираността за вашия бранд, като подчертаете вашите продукти или услуги, като направите вашия бронд по-запомнящ се за целевата ви аудитория.

Агенция за Маркетинг в Социалните Медии в България - 25 Минути

Агенция за Социални Медии

Optimized са Агенция, предоставяща услуги за Маркенинг в Социалните Медии и пълна гама от Услуги за Дигитален Маркениг.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418