Продължете към съдържанието
 

Премиум уеб хостинг и поддръжка

През годините много от нашите клиенти ни питаха „Защо таксите и плановете ни за уеб сайт хостинг и поддръжка са много по-високи от Godaddy?“ По-долу ще опишем какво е включено в нашия уебсайт хостинг и поддръжка, но с компании като Godaddy просто ще получите Хостинг и архивиране на уебсайта си на споделен сървър, работещ със стотици, ако не с хиляди други уеб сайтове. Всички други услуги ще се заплащат допълнително.

Optimized използва SiteGround, които са базирани в България, за хостинг на уебсайтове. Те осигуряват по-добра производителност, по-специални ресурси и по-висока степен за цялостна сигурност.

SiteGround предлага автоматизирани ежедневни архиви и възстановяване с едно кликване.

WordPress уеб хостинг България

С нас често се свързват ръководители на компании, които са купили най-евтиния хостинг, който са могли да намерят, когато бизнесът им е бил малък. Те не са мислили за ъпргейд или промяна на хостинга, докато нещо не се обърка, като например сайтът им е хакнат, работи бавно или се срива.

Когато вашият бизнес зависи от това, дали уебсайтът ви е достъпен, трябва сериозно да помислите за първокласна хостинг услуга в България, която включва сигурност, производителност и спокойствие.

По-бързи скорости с помощта на Cloudflare Content Distribution Network (CDN)

Вашият WordPress уебсайт ще бъде поставен на ClouldFlare CDN, което ще направи сайта много по-бърз.

CDN е огромна разпределена система от сървъри, разположени в множество центрове за данни в Интернет, които помагат да се обслужва съдържанието на вашия уеб сайт за потребители с висока наличност и производителност.

Безплатен SSL сертификат

Вашият сайт ще бъде надстроен до сигурна HTTPS връзка за подобряване на сигурността, доверието и удобството при търсене. Тази услуга е включена в пакета за уеб хостинг и поддръжка без допълнителни разходи.

Подобрена сигурност и проактивен мониторинг на уеб сайтове

Вашият сайт ще има вградена защита от страна на сървъра, за да предотврати атаки и нарушения на сигурността. В допълнение към добавените слоеве за сигурност и защитни стени, сайта ви ще бъде активно наблюдаван 24-7, така че ако уеб сайтът падне или нещо се обърка, ще бъдем уведомени, за да можем да го отстраним.

уеб сайт хостинг и поддръжка

Редовни актуализации на WordPressTheme и плъгини

Екипът на Optimized ще актуализира вашата WordPress тема и вашите приставки (плъгини) за всяка съответна версия на WordPress, за да се уверим, че сайтът ви е актуален и всички пропуски в сигурността ще бъдат отстранени.

За по-големи актуализации ще използваме различен сървър, който ще направи мястото за тестване на уеб сайта безопасно, и ще се тества преди промените да стананат публични.

Текуща поддръжка и актуализации за избрани премиум приставки (Premium Pluguns)

Optimized ще поддържа платени лицензи за някои премиум плъгина, като Elementor Pro.

Приоритетна поддръжка на WordPress

Разполагаме с технически ресурси за WordPress, готови сме да отговорим на всички неотложни проблеми възможно най-скоро.

Уеб сайт хостинг и поддръжка на сайтове в България

Ако имате въпроси относно нашия уеб хостинг и поддръжка, моля свържете се с нас днес.

Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418