Продължете към съдържанието
 

Eдна от най-известните онлайн бизнес стратегии

Email маркетингът е една от най-известните онлайн бизнес стратегии. Има няколко различни типа имейли, които компаниите могат да изпращат на своите клиенти, за да постигнат определени цели. Това също е една от най-ефективните техники, когато става дума за получаване на реализации (трафик, продажби, клиенти) за вашия бизнес.

Ползите от маркетинг на елемента

емайл маркетинг

Email маркетинг в България – създаването на тези кампании и проекти изисква голямо внимание към детайлите, както и задълбочено разбиране на дадения пазар. Optimized България организира многобройни кампании, които са довели до впечатляващи резултати за нашите клиенти. Обемът на имейл маркетинга обикновено попада в определена категория като важна комуникация, популяризиране и лоялност към марката.

Задължителна и много важна комуникация

Тази област обхваща всички имейли, които клиента, потребителя или потенциалния клиент биха очаквали да получат. Общ пример би бил изпращане на потвърждение за покупка или онлайн разписка на някой, който просто си купи нещо на уебсайта ви.

Друга стратегия на Email маркетинг в България са промоционалните емайли

Помислете за последния път, когато сте получили имейл от фирма, в която се откроява нова продажба или ви се предоставя код за отстъпка. Това са и двете форми на рекламни имейли. Такива имейли са почти толкова общи, колкото и съществените комуникации, тъй като те дават възможност на бизнеса да привлече повече бизнес.

 

Лоялност към марката

Една от най-големите ползи от email маркетинга е способността да поддържате силна връзка, като споделяте с клиента си, свежа информация, която би го заинтересувала. 

Това дава възможност на целевата ви аудитория да види най-новите оферти на вашата компания и им помага да си спомнят предишните си преживявания с вас, което значително увеличава вероятността те отново да се върнат при вас.

Optimized прилага SEO стратегия за имейл маркетинг

Комбиниране на email маркетинг в България с оптимизация за търсачки (Search Engine Optimization – SEO) по начин, който ще ви донесе най-ефективните резултати. Ние разполагаме с екип, пълен с експертни текстописци, които знаят какво да кажат и как да го кажат, както и специалисти по SEO, които знаят кои продукти и ключови думи ще възвърнат най-добрата печалба от вашата инвестиция.

емайл маркетинг българия
Optimized Marketing

Optimized Web Bulgaria са Персонализирана Агенция с Пълен Набор от Услуги за Дигитален Маркетинг.

 Бизнес Център “Витоша, бул. „Черни връх“ 47, Офис 11, 1407 Промишлена зона Хладилника, София +359 87 797 3418